Anna-Maria Siivonen

Olen 24-vuotias ampumaurheilija, Raumalta lähtöisin ja nykyään asun Nousiaisissa. Ampumaurheilua olen harrastanut 8-vuotiaasta lähtien . Lajeina minulla ovat ilma- ja pienoiskivääri. Edustan Turun Seudun Ampujia.

Tasapainottelen tällä hetkellä töiden ja harjoittelun välillä. Olen saavuttanut suomenmestaruuksia sekä muitakin mitaleja on tarttunut matkaan. Olen asettanut itselleni tavoitteeksi 10.5 keskiarvon ammunnassa ja tätä varten harjoittelen ahkerasti.

Keskiarvon noustessa tavoitteeni on päästä ulkomaille kilpailemaan ja tavoittelemaan menestystä. Olen onneksi aloittanut yhteistyön RentoRevon/ Jennin kanssa, joten saan parhaan tehon irti harjoituksistani sekä kehoni huollettua.

Turun Weikot

Kirill Andreev

Olen 27-vuotias turkulainen vapaaottelija ja palovartija. Pidän huolen etteivät laivat syty tuleen. Olen syntynyt Venäjällä ja muuttanut Turkuun 11-vuotiaana. Edustusseurani on Finnfighters’ Gym.

Aloitin vapaaottelun treenaamisen tosissani turkulaisessa Sankukai-seurassa 19-vuotiaana. Sitä ennen olin käynyt muun muassa vapaaottelun peruskurssin. Tavoitteeni vapaaottelussa on nähdä kuinka pitkälle pääsen jos teen vapaaottelun eteen töitä niin paljon kuin pystyn.

Parasta vapaaottelussa on fyysinen ja henkinen haastavuus unohtamatta hauskuutta. Hyvältä vapaaottelijalta vaaditaan kuria, kykyä kuunnella ja oikeanlaista suhtautumista omiin suorituksiin. Monipuolisuutensa vuoksi vapaaottelu on hyvä harrastus vaikka ei kilpailisi. Hyviä haasteita riittää varmasti.

Dirty River Roller Derby

Dirty River Roller Derby – tuttavammin DRRD – on Turun ikioma roller derby -seura. Roller derby on quad-rullaluistimilla pelattava kontakti- ja joukkueurheilulaji, jonka keskiössä ovat vauhti, strategisuus ja saumaton yhteistyö joukkuekavereiden kanssa. Vuonna 2010 perustettu DRRD pelaa kahden joukkueen voimin eritasoisia pelejä Suomen mestaruussarjasta ulkomaisiin turnauksiin ja eritasoisiin ystävyyspeleihin. Kovan treenin ohella onkin tärkeää pitää huolta kehostaan, ja DRRD-läiset käyvätkin innokkaasti avaamassa niin pienet kuin suuret jumit RentoRevon hierontapöydällä.

DRRD on voittoa tavoittelematon seura ja pyörii täysin tee se itse -meiningillä. Tavoitteenamme on kannustaa niin nuoria kuin aikuisia liikunnan pariin sekä tarjota turvallinen ja syrjinnästä vapaa tila harrastaa mukaansa tempaavaa lajia. Tervetuloa mukaan!

https://dirtyriverrollerderby.com/