Anna-Maria Siivonen

Olen 23-vuotias ampumaurheilija, Raumalta lähtöisin ja nykyään asun Nousiaisissa. Ampumaurheilua olen harrastanut 8-vuotiaasta lähtien . Lajeina minulla ovat ilma- ja pienoiskivääri. Edustan Turun Seudun Ampujia.

Tasapainottelen tällä hetkellä töiden ja harjoittelun välillä. Olen saavuttanut suomenmestaruuksia sekä muitakin mitaleja on tarttunut matkaan. Olen asettanut itselleni tavoitteeksi 10.5 keskiarvon ammunnassa ja tätä varten harjoittelen ahkerasti.

Keskiarvon noustessa tavoitteeni on päästä ulkomaille kilpailemaan ja tavoittelemaan menestystä. Olen onneksi aloittanut  yhteistyön RentoRevon/ Jennin kanssa, joten saan parhaan tehon irti harjoituksistani sekä kehoni huollettua.

 

Turun Weikot

https://www.turunweikot.fi/

Kirill Andreev

Olen 26-vuotias turkulainen vapaaottelija ja palovartija. Pidän huolen etteivät laivat syty tuleen. Olen syntynyt Venäjällä ja muuttanut Turkuun 11-vuotiaana. Edustusseurani on Finnfighters’ Gym.

Aloitin vapaaottelun treenaamisen tosissani turkulaisessa Sankukai-seurassa 19-vuotiaana. Sitä ennen olin käynyt muun muassa vapaaottelun peruskurssin. Tavoitteeni vapaaottelussa on nähdä kuinka pitkälle pääsen jos teen vapaaottelun eteen töitä niin paljon kuin pystyn.

Parasta vapaaottelussa on fyysinen ja henkinen haastavuus unohtamatta hauskuutta. Hyvältä vapaaottelijalta vaaditaan kuria, kykyä kuunnella ja oikeanlaista suhtautumista omiin suorituksiin. Monipuolisuutensa vuoksi vapaaottelu on hyvä harrastus vaikka ei kilpailisi. Hyviä haasteita riittää varmasti.