Tule sellaisena kuin olet

Tule sellaisena kuin olet – ajoissa ilman kiirettä. Ensimmäisellä hoitokerralla on lyhyt alkuhaastattelu ja esitietolomakkeen täyttäminen sinulle parhaiten sopivan hoitosuunnitelman laatimiseksi. Tarvittaessa lisäksi toiminnallisia liiketestejä mahdollisten ongelma-alueiden erityiseksi kartoittamiseksi ja ryhdin tarkistus. Saat halutessasi koti-ohjeita venytyksiin ja lihastasapainon kehittämiseen.

Hieronta vaikuttaa kehoosi monella tavalla, esimerkiksi aineenvaihduntasi tehostuu ja sen myötä kuona-aineet lähtevät liikkeelle elimistössäsi. Keho puhdistaa itseään veden avulla ja vettä onkin suositeltavaa juoda sekä ennen että jälkeen hieronnan: näin voidaan ennaltaehkäistä esimerkiksi nestehukasta johtuvaa päänsärkyä, heikotuksen tunnetta ja edistää kuona-aineiden poistumista kehostasi. Hierontaan tullessasi on suositeltavaa ottaa vesipullo mukaan kotimatkaa varten.

Hierontaa ei voida suorittaa jos sinulla on esimerkiksi tuore vamma hieronta-alueella (palovamma, paleltuma, iso lihasrepeämä), kuumetta, jokin tulehdustila (antibioottikuuri), vakava sydänsairaus, verenvuototauti tai hieronta-alueen iho on huonokuntoinen (infektio, haavainen).

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos olet epävarma hieronnan soveltuvuudesta sinulle tai sinulla on kysyttävää ennen hierontaan saapumistasi.

Lahjakortit

Yllätä ja ilahduta läheisesi! Lahjakortit voimassa 9 kuukautta. Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle tai valita hierontahinnastosta haluamasi vaihtoehdon. Lahjakortteja voit ostaa Logomon toimipisteestä tai lahjakortit voidaan postittaa haluamaasi osoitteeseen.

Hierontahinnasto

Hintoihin sisältyvät pinnalliset lämpöhoidot (halutessasi erillinen lämpöpakkaus asetetaan lämmittämään ja rentouttamaan lihasjännityksiä)

Opiskelijat/ eläkeläiset/ työttömät

Hierontapaketit

300 min 200 €
600 min 390 €

Hierontapakettien minuutit voit käyttää sinulle parhaiten sopivina eri pituisina hoitokertoina vakiohieronta-ajoista (30, 45, 60, 90) valiten. Haluamasi hieronta-ajan voit varata nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Minuutit voit käyttää haluamallasi tavalla, esimerkiksi useamman perheenjäsenen tai ystävien kesken.

VARAA AIKAOTA YHTEYTTÄ