KULKUYHTEYDET

RentoRepo sijaitsee keskeisellä paikalla Turun Pohjolassa, Logomo Byråssa. Byrån sisäänkäynti on Logomon Tampereentien puoleisessa päädyssä. RentoRevon toimitilan löydät sisäänkäynnin vasemmalta puolelta, ensimmäinen ovi (tilan numero 150). Tilaan on esteetön kulku.

Linja-autot
Logomo Byråån pääsee Turun paikallisliikenteen linjoilla 20, 61, 32, 42, 6, 2 ja 2A. Lisätietoja Turun seudun joukkoliikenteestä http://www.foli.fi

Kauppatorilta kävelee RentoRevon toimitilaan noin 20 minuuttia. Päärautatieasemalta pääsee ylikulkusiltaa pitkin kävellen tai pyöräillen Logomoon.

Lähimmät pysäköintimahdollisuudet
Kaikki Logomon pysäköintialueet ovat käytettävissä. RentoRevon toimitilaa lähinnä on Logomon Tampereentien puoleisessa päädyssä oleva pysäköintialue P2, joka on Byrån edustalla.

Logomon pysäköintimaksu: 2 €/ 1h

Pysäköinti on ilmaista arkisin yhden tunnin ajan Logomo Kitchenin edustalla (pysäköintialue P2) lounasaikaan kello 10.45-14.30 ja lauantaisin kello 11.45-15.00. Alueen lippuautomaateista haetaan ilmaisaikaan oikeuttava pysäköintilippu, joka jätetään näkyvälle paikalle auton kojelaudalle. Ilmaisajan lisäksi voi tarvittaessa ostaa lisäaikaa.

Pysäköinnin voi maksaa kolikoilla tai luottokorteilla: Visa, MasterCard, American Express tai Diners Club. Lisäksi pysäköintimaksun voi suorittaa myös matkapuhelimella EasyPark ja ParkMan-sovellusten kautta.

Inva-pysäköintiluvalla parkkeeraus on maksutonta inva-pysäköintiruuduissa.

Lisätietoja: http://logomo.fi/info/saapuminen

Turun keskusta-alueella ja Logomon läheisyydessä on myös ilmaisia pysäköintipaikkoja. Huomioithan, että ilmaiset pysäköintipaikat ovat usein täynnä. Auton voi pysäköidä myös esimerkiksi Louhen pysäköintihalliin, joka sijaitsee Logomon läheisyydessä.

Turun päärautatieasema ja linja-autoasema sijaitsevat kävelymatkan päässä RentoRevosta, joten paikalle on helppo saapua kauempaakin! Lisätietoja joukkoliikenteestä https://www.foli.fi/ ja matkahuolto.fi

Lähetä viesti

  OSOITE

  RentoRepo
  Logomo Byrå
  Junakatu 9
  20100 Turku

  OTA YHTEYTTÄ

  044 237 5461 (tavoitat parhaiten viestillä)
  jenni@rentorepo.fi

  Y-tunnus: 2734553-5